Vær godt klædt på med the north face borealis

En fantastisk rygsæk (foto eventyrsport.dk)
En fantastisk rygsæk (foto eventyrsport.dk)

The north face borealis er klart til at kunne beskytte en, når behovet er der. Ude på de vilde vover skal der tit lidt beskyttelse til, før man kan begynde at nyde godt af frugterne. Det betyder altså, at det er særligt vigtigt at have gjort sig nogle forhold, inden man begynder at tage ud på vandreture, samt andre eventyr.

At forberede sig

Det handler egentlig om at kunne forberede sig på de omstændigheder, der nu engang møder en. Ligesom det også handler om at kunne vide sig sikker på, at man ikke kommer til at fryse sig selv helt ned, når nætterne melder sig. For det gør nætterne ofte, hvis man er ude i den bare natur. De melder sig stærkt og hårdt. De gør sig ikke til for mennesket. Tværtimod virker der til at være en total uforudsigelighed i det ufremkommelige.

Naturens ansigter

Der virker til at være en total afhængighed af naturen, når man som menneske kommer derud, hvor man ikke kan bunde længere. Og hvad skyldes dette så af? Det skyldes, at vi som sådan altid har været afhængige af naturen. Men at kulturen vi lever i sjældent lader os erfare dette. Af netop den grund er det en total følelse af opbrud, eller i hvert fald en erfaring af usikkerhed, når den så endelighed melder sig, naturen. Naturen har et ansigt som intet andet. Et ansigt, der er tvedelt. Det lokker først med de søde frugter, fratager os så efterfølgende fra så meget andet. Men er man godt klædt på, er man også klædt på til at kunne opleve og erfare. Man er simpelthen i stand at kunne yde og nyde mere, end man lige går og tror. Det er der ikke så meget at sige til. Det handler for så vidt om at kunne mærke kroppen, sådan som den går igennem stadier af ro og arbejde.

Se et udvalg af The north face borealis her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.