Sandaler fungerer som praktiske og komfortable sko i hverdagen

Undgå sko (foto eventyrsport.dk)
Undgå sko (foto eventyrsport.dk)

Sandaler er sko, der er perfekt velegnede til sommerbrug. Med sandaler får man et perfekt sommerfodtøj, der ville kunne udfylde de mest specifikke samt mest generelle krav. Det handler om at føle sig godt tilpas om sommeren. Det er der selvfølgelig flere forskellige måder at være på. Det handler om at føle sig tilpas, mere specifikt, i sin krop. I den krop hvor man hører hjemme, er der ikke kun tale om et hylster for hjernen. Mere præcist indgår hjerne og krop her i et slags samspil. Her handler det nemlig om at kunne tyde og udtyde. Det handler om at kunne være og udfri, om at samle og tænke. Kroppen sanser, hjernen tænker, men alt i alt synes disse to at være den sidste basis, den sidste bastion, der forlader og åbner op for en helt ny verden. Men for vitterligt at kunne erfare og tænke, for vitterligt at kunne blive opmærksom på den verden, der er omkring en, er det altså vigtigt, at man er imødekommende og nærværende. Det handler vel om at kunne udarbejde en slags mulighed, eller et slags potentiale.

En befrielse

Stikker man fødderne ned i et par sandaler, vil man tydeligt kunne mærke en forandring, især på varme dage, er det muligt, at man pludseligt føler sig bedre tilpas og mere komfortabel i sin krop. Det er en glæde for kroppen og sindet pludselig at føle en slags befrielse fra den ydre verden og i stedet hensætte og synke sig ned i en verden, der er af ren bevægelse, oplevelse og transcendens.

Godt udvalg

Sandaler kommer i alle mulige former og størrelser. De kommer i typer, som er fordelagtige til enten ferier eller slappedage derhjemme. Måske har man brug for et par sandaler til hverdagen? Så er det jo meget heldigt, at der også findes hverdagslette, praktiske og komfortable sandaler.

Læs meget mere om sandaler her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.