Kom i ly for regn og sol med en tarp, der er et simpelt telt

Det er et klassisk tunneltelt med god vindstabilitet (foto: eventyrsport.dk)
Det er lækkert med et godt telt (foto: eventyrsport.dk)

En tarp er et simpelt telt, som kan bruges til alverdens ting. Du kan komme i ly for  både regn og sol eller sover under det og være tæt på stjerne og naturen. En tarp består stort set bare af et stykke teltoversejl, men mere skal der rent faktisk ikke til, for at man har lidt ly og et soveleje. Du kan bruge det på stranden til at lave skygge for solen eller du kan have det med til en regnvåd skovtur, så du kan få ly i frokostpausen. Du kan også bruge det lige som en shelter og sove i det i skoven.

Militærfolk bruger altid en tarp, når de er ude på tur og du har, hvis ikke andre steder, så måske i den forbindelse set de her telte, som man bare smider over en gren og så danner det et lille ly for regnen. Så overlevelses-agtigt er det faktisk ikke, og du kan nemt også selv bruge en tarp, når du skal på telttur. Du skal dog huske at have noget godt udstyr med. Eksempelvis et underlag til at ligge under dit liggeunderlag, så du holder jordkulden ude. Og så skal du have en meget god og varm sovepose, hvis du skal sove et koldt sted og nok et form for myggenet, hvis du skal sove et varmere sted.

Her finder du en tarp

Hvis du skal have en trap, så er der ikke et bedre sted at købe den end i en friluftsbutik som Eventyrsport. Her finder du blandt andet letvægtstarp i slidstærk ripstop polyester med PU-coating og et vandsøjletryk på 5.000 mm. Vælg en med tapede syninger, forstærkede hjørner og stropper til ophæng, så den holder godt og holder vandet ude.

Find en tarp her

Se mere her:

Rummelige villatelte

Udstyr til vandreture og teltture

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.