Køb lygter i en kvalitet der altid virker

Du kommer sikkert til at bruge lygter hvis du skal overnatte i det fri (foto: eventyrsport.dk)
Du kommer sikkert til at bruge lygter hvis du skal overnatte i det fri (foto: eventyrsport.dk)

En god lommelygte er rar at have i mange situationer. Det kan være smart at have en lommelygte, man altid ved, hvor er, så man har den lige ved hånden, hvis der går en sikring eller der er strømafbrydelse i hele byen. Ligeledes er det en fordel at have en lommelygte fast placeret i sit handskerum i bilen, så man altid ved, hvor den er, hvis man skulle gå i stå et øde sted.

Vælg et sæt lygter, der giver sikkerhed på din cykel

Når man cykler i mørke, er det særdeles vigtigt at gøre sig synlig for bilister, så man ikke bliver kørt ned. Derfor skal man købe et par gode lygter, som gør det tydeligt for alle andre trafikanter, at der er tale om en cyklist. Man kan enten købe gode batterilygter eller dynamolygter, som ikke kræver batteri. Hvis man køber dynamolygter er det dog vigtigt, at lygterne også lyser, når man holder stille i et vejkryds, så man også bliver set her.

Køb en lygte, der ikke skal lades op

På samme måde som med dynamolygter til cyklen, kan man også få almindelige lygter, der ikke kræver batteri. Disse lygter kan fås i mange forskellige udgaver, hvor man enten skal ryste dem eller dreje på et håndtag for at lade dem op. Typisk skal man lade dem op i tyve sekunder, og de vil så kunne lyse i et par minutter, alt efter hvor kraftigt et lys, der er tale om. Lygter, der ikke skal bruge batteri, er optimale til situationer, hvor et godt lys er uundværligt. Skal man skifte en sikring, er det ikke så praktisk, hvis batteriet i den store stavlygte ikke har mere saft tilbage. I situationer som denne kan man derfor have stor fordel af at anskaffe sig en lygte, der ikke kræver strøm for at lyse.

Se et stort udvalg af lygter her

her kan du finde pandelamper:

Motioner hele året rundt med pandelygter

Pandelampe løb skaber motionsmuligheder i dagligdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.