Her kan du læse om fordelene ved cykeltasker

Rigtig godt cykeludstyr (foto: eventyrsport.dk)
Rigtig godt cykeltaske (foto: eventyrsport.dk)

Hvorfor vælge en cykeltaske?

En cykeltaske er en nem måde at udnytte din cykel optimalt. Her kan du få nogle råd, hvis du ønsker lidt mere opbevaring på din cykle til daglige gøremål.

Cykeltasker er nemlig ikke blot de store tasker, som du måske kan huske fra lange cykelferier. Der findes rigtig mange forskellige modeller og der er en cykeltaske til et hvert behov!

En cykeltaske kan være et udmærket alternativ til dig, der plejer at bruge cykelkurv. Fordelene ved at vælge en cykeltaske frem for en cykelkurv er flere. Den første er, at cykeltasken er langt lettere end kurven. Det betyder, at det er lettere for dig at cykle med tasken, fordi den i sig selv ikke tilføjer så meget vægt, som kurven gør. En anden helt åbenlys fordel er, at du kan tage cykeltasken med dig, når du ikke cykler mere. Det kan man også med nogle typer af cykelkurve, men igen er cykeltaskens størrelse en klar fordel. Med en cykeltaske behøver du heller ikke at bekymre dig om, om det skulle begynde at regne. Mange af cykeltaskerne lavet i et vandtæt materiale. Så hvis du cykler mellem dit hjem og dit arbejde, kan du have dit tørre tøj med dig uden er skulle bekymre dig om, om det bliver vådt på vejen.

Når du skal vælge en cykeltaske, så skal du vælge mellem, om du helst vil have tasken monteret på styret eller på bagagebærret. Det er lidt en smagssag, om du er mest tryg ved at have dine ting foran dig, hvor du hele tiden kan se dem. Fordelen ved at have cykeltasken på bagagebærret er, at du her vil opleve mindre vindmodstand, end hvis du placerer tasken på styret. En anden fordel er også, at du kan have mere oppakning på bagagebærret, end du kan på styret. Derfor vil det være klart en fordel at vælge en af de cykletasker, der skal sættes bag på cyklen, hvis du eksempelvis har brug for cykeltasken i forbindelsen med dine daglige indkøb. Når vægten sidder bag på cyklen vil det ikke kunne mærkes så i forhold til at kunne styre cyklen, som hvis det er placeret forrest.

Du kan se det store udvalg af cykeltasker og finde den, der passer til dig her

Se mere her:

Brug en lækker duffel bag til dit sportstøj

Regnfrakker til damer kan være yderst elegante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.