Børnene får bevægelsesfrihed og glæder med gummistøvler drenge

Gummistøvler drenge (foto: eventyrsport.dk)
Gummistøvler drenge (foto: eventyrsport.dk)

Drenge især har brug for gummistøvler. Hvem har ikke prøvet at få en lillebror eller en lille søn hjem fra en lang dag med kolde og våde fødder, fordi fødderne endnu ikke var beskyttet optimalt. Beskyttelse imod de våde og kolde elementer, såvel som beskyttelse imod mudder og alt, hvad der findes på jorden, er med til at give barnet og forældrene en tryghed.

Barnets ret til bevægelse

Man kan næsten gå så langt som at sige, at det er barnets ret at lege. Det er på en eller anden måde dets ƒrie ret at bevæge sig sådan, som det har lyst til det, når det har lyst. Især i børnehaven og i fritidsordningen må man indstille sig på, at der er meget bevægelse og meget motion. Det gør børnene glade og friske i hovederne, at de får lov til at bevæge sig. Det gør dem på en eller anden måde mere lykkelige og tilfredse med tilværelsen. Børn kommer altså i kontakt med nogle oplevelser og sider af tilværelsen, som vi ikke nødvendigvis er så tætte på længere. Vi har forlængst sagt farvel til de daglige sjappeture i regnen, vinket farvel til sandkager og sneboldkampe. Men det har børnene og drengene ikke. Gummistøvler drenge kommer derfor som kaldet fra himlen om vinteren.

En helt speciel årstid

Når vinterregnen og de sjappede gader fylder nethinderne, er det nødvendigt at investere i nogle sikre og stabile gummistøvler drenge, der kan tilbyde en lækker komfort og nogle storartede eventyr. Som barn kommer man altså helt tæt på glæden ved netop at bevæge sig og bevæge sig regelmæssigt. Man nærmer sig noget, som man kan kalde for naturligt, dynamisk og roligt på en og samme tid. Det er en dynamik, der er værd at efterstræbe, ligesom det også er nogle eventyr og nogle løsninger værd at etablere som forælder.

 

Se på gummistøvler drenge her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.