Flyverdragter er et sikkert match for alle børn

North Face har alt (foto eventyrsport.dk)
Godt udetøj er virkelig vigtigt  (foto eventyrsport.dk)

Den person, der har opfundet flyverdragten burde modtage en særlig pris. Selvom flyverdragter også findes til voksne, og i perioder oplever en renæssance, så er det især et hit hos børnefamilierne, og den beviser sit værd i høj grad, når sneen falder ned over det ganske land. Der findes ikke noget bedre end en hel dag i sneen hvor der leges sneboldkamp og kælkes. Men med en jakke og et par overtræksbukser kan især ungerne komme galt afsted, når sneen finder sin vej ind på det varme maveskind. Her har en flyverdragt simpelthen den helt simple fordel, at der ikke er adgang til maveskindet. Dit barn kan lege en hel dag, uden at mærke andet til kulden end hvad den røde næse afslører.

Flyverdragten giver dit barn den bedste leg

Børn leger ikke bare fordi de skal bruge tiden på et eller andet, men deres fantasifulde verdener er også med til at udvikle deres verdensforståelse og motorik. Men vinteren sætter krav til det tøj, som dit barn har på. De skal ikke bare holdes tørre, men også varme, og samtidig skal tøjet også være åndbart og være løst nok til at dit barn kan løbe, klatre og bevæge sit frit. Den rigtige flyverdragt skal ikke lægges mærke til, men bare give dit barn de rette muligheder for at kunne lege helt uden bekymringer.

God kvalitet giver den bedste flyverdragt

Børn tager ikke hensyn til deres tøj – og heldigvis for det. Legen er altoverskyggende, og den evne til at leve sig ind i en anden verden, er noget de vil komme til at længes efter resten af deres liv. Men det betyder også at dit barns flyverdragt skal være lavet ud af ordenlige materialer. Den gode flyverdragt kan holde til at hoppe ned af gynger i fart og af at kravle i huler og klatre i træer, og derfor bør kvaliteten sidde i baghovedet, når du går på jagt.

Se det store udvalg af flyverdragter her!

Find mere børnetøj her:

Leder du efter børne sandaler. Få hjælp til din jagt her

Børnene får bevægelsesfrihed og glæder med gummistøvler drenge

2 thoughts on “Flyverdragter er et sikkert match for alle børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.