Få varme og stil med en peak performance dunjakke

Tag den gode varme dunjakke på! (foto: eventyrsport.dk)
Tag den gode varme dunjakke på! (foto: eventyrsport.dk)

Skyerne er blevet flere og tættere. Regnen pisker mere insisterende end den plejer, og blæsten har for alvor fået trækronerne til at bevæge sig i takt. Det er ganske enkelt blevet efterår, og det betyder at det er blevet tid til at finde den alsidige jakke frem, der både kan håndtere regn, blæst og milde temperaturer. Her kan den lækre dunjakke virkelig komme til sin ret. Den er på én og samme tid elegant og super funktionel.

Når man er nået dertil på sæsonen, hvor det faktisk er blevet koldt og hvor man samtidig ikke vil indrømme det overfor sig selv, kan det være en stor fordel at finde sig en jakke, der kan bidrage til at opretholde illusionen om at det faktisk ikke er blevet ordentligt koldt. Det kan man for eksempel gøre med en super let dunjakke fra Peak Performance, som ikke vejer mere end 200 gram. Den kan uden videre holde dig varm til langt ind i slutningen af efteråret, uden at du rigtig mærker du har den på.

Lige så lækkert det er, at kunne krybe ned under dundynen derhjemme i sengen, så lækkert er det faktisk også at trække i sin varme dunjakke, der smyger sig om kroppen, ved at de tætpakkede lommer af dun får lov at knuge sig til din overkrop. Selvom en dunjakke fra Peak Performance måske ikke nødvendigvis ser ud af noget særligt med sine 200 gram, så er der faktisk stadig en bæreevne på 700, som er ret enestående for så let en jakke.

Få god komfort i en peak performance dunjakke

Om vinteren er det ikke noget problem med kolde hænder, da du uden videre kan trække i et par varme handsker. Anderledes besværligt er det om efteråret, hvor der endnu ikke helt er sæson for handsker. Her kan du i stedet lavet kompromisset, ved at have en jakke, med lommer til hænderne i siderne, så du kan få varmen når dine små hænder er ved at være blevet en anelse kolde.

Find ud af hvilken dunjakke fra Peak Performance du skal have her

Fuldend klædeskabet med mere Peak Performance her:

En Peak Performance vest er smart under den store jakke

En Peak Performance hættetrøje er mere end bare en bluse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.