En skoletaske er enhver elevs kæreste eje

Skoletaske (foto: eventyrsport.dk)
Skoletaske (foto: eventyrsport.dk)

Selvom ferien er skøn, så er det altid med forventningens glæde, at man atter møder op i skole igen. Man savner selvsagt sine klassekammerater, og det er derfor altid rart at komme i skole og se dem igen. Hvis man trives med sine kammerater og omgivelserne i og omkring ens skole, så er det naturligvis altid rart at komme tilbage igen.

Skolen er et sted for læring og udvikling

Det er et privilegium at trives i sin skole og have det godt med sine kammerater. Når disse rammer er på plads, så er man nemlig i den bedst tænkelige situation i forhold til at få det ud af skolen, som den først og fremmest er tiltænkt; nemlig at lære og blive klogere. Det er det formål skolen har, i hvert fald er det formået vi først og fremmest tænker på, når vi skal redegøre for, hvad skolen skal kunne. Skolen er dog også et sted, hvor vi skal udvikle os som mennesker. Det er et sted, hvor vi skal lære at være borgere i et demokratisk samfund, lære at blive gode kammerater og lære hvad det vil sige at tage ansvar for handlinger og egen læring. Alt sammen nyttige egenskaber her i livet. Har man dem i orden, så kan man komme langt.

En skoletaske er enhver elevs kæreste eje

Det er super vigtigt, at man har en god skoletaske. Selvom det måske lyder banalt, så er det et vigtigt redskab for ens skolegang. Det skal være nemt, enkelt og hurtigt at få fat i sine ting, og ligeså skal det være nemt at lægge sine ting på plads igen. Det er ikke alle tasker, der lever op til disse krav, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken taske man vælger. Samtidig skal tasken også være god for ryggen, sådan at man ikke får smerter, de dage hvor der skal mange bøger med.

Køb en super skoletaske her:

One thought on “En skoletaske er enhver elevs kæreste eje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.