En rejsetaske bør opfylde den specifikke rejses behov

Altid praktisk (foto eventyrsport.dk)
Find den perfekte rejsetaske (foto: eventyrsport.dk)

En rejsetaske gør rejserne behagelige og interessante. Det handler om at holde styr på komforten og på rummeligheden, hvis man gerne vil have mest muligt ud af sin rejse. Rejsen er kun ligeså god, som man står og har det, når man har taget sin rejsetaske på. På simple budgetrejser kan det anbefales, at man ser på en rejserygsæk. En rejserygsæk er en af de mere praktiske og komfortable rejsetasker. En rejserygsæk svinger man simpelthen over ryggen, stropperne omkring skuldrene. Har man meget vægt med, hvilket man ofte har, når man er på længere jordomsrejser, er det især en god ide med en rejserygsæk som for eksempel en backpacker-rygsæk. En sådan rygsæk er særligt velegnet til, når man hurtigt skal bevæge sig fra sted til sted uden, at man går på kompromis med hverken bevægelsesfrihed eller souvenirs.

En skuldertaske virker også

Der findes også mindre rejsetasker, der er velegnede til weekendture. En sådan rejsetasker kommer ofte som en skuldertaske. En skuldertaske er lidt mindre at have med at gøre og kan være praktisk, hvis ikke man har ligeså meget vægt med som på en længere rejse. Derfor bør man ikke dømme skuldertasker ude. De har måske ikke komforten til længere rejser, men de er især anvendelige på mindre weekendophold.

Rejsens formål og behov

Så før man køber en specifik rejsetaske, er det en god ide at have for øje, hvilken slags rejse man skal ud på, og hvordan og hvorledes man bliver transporteret. Visse tasker egner sig bedre til byferier, mens backpacker-rygsække er mere velegnede til længere rejser til steder, hvor der er behov for at kunne være fri og tilpasningsdygtig. En rejsetaske er kun god, hvis den formår at udfylde det specifikke behov, der er.

Læs meget mere om en rejsetaske her

Du kan finde gode tasker til rejsen her:

Toilettasker til store og små rejser

Har du allerede en rejsekuffert, eller trænger du egentlig til en ny?

One thought on “En rejsetaske bør opfylde den specifikke rejses behov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.