En letvægts sovepose er perfekt til ferie og udflugter

En behagelig sovepose gør turen langt bedre (foto: eventyrsport.dk)
En behagelig sovepose gør turen langt bedre (foto: eventyrsport.dk)

En sovepose er et ualmindeligt praktisk redskab, når du er på farten. Det er lidt ligesom at have en omvandrende seng. Du kan tage den ud og benytte den hvor som helst – hvad end du skal sove eller bare ligge og slappe lidt af.

Et godt liggeunderlag og en sovepose giver kombineret en rigtig fin seng. Sådan kan du sove under åben himmel, hvis du har lyst. Det giver en frihed uden lige. Der findes mange forskellige typer af soveposer. Der er for eksempel inddelinger i forhold til, hvilken temperatur den kan holde dig varm til.

Hvis du for eksempel skal overnatte steder, hvor det er rigtig koldt, er det vigtigt at have en sovepose, der kan holde dig varmt. Omvendt forholder det sig naturligvis, hvis du er et sted, hvor der er varmt. Her skal du have en sovepose, som du kan ånde i.

Derudover er det vigtigt at soveposen passer i længden. Den må hverken være for kort eller for lang. En letvægtspose er perfekt til dig, som skal have soveposen med dig rundt.

Letvægts sovepose til den aktive type

Hvis du rejser rundt og sover nye steder, er en letvægts sovepose helt optimal. Det skyldes, at den ikke fylder særlig meget, og derfor kan du nemt pakke den sammen i din rygsæk. Sådan kan du have den med dig rundt uden nogle problemer.

Men udover den ikke fylder særlig meget, vejer den heller ikke meget, hvilket er en stor fordel, hvis du selv skal bære på din oppakning. Det kan for eksempel være tilfældet på vandreture eller backpackerture. Her kan selv det mindste gøre en stor forskel, og derfor er soveposen også værd at medtænke i sådan en situation.

Hvad end du vælger, er det en rigtig god idé at undersøge mulighederne først. Der er nemlig mange forskellige typer at tage af, og soveposerne har forskellige formål. Og det er vigtigt, at du får den helt rigtige.

Se et stort udvalg af letvægts soveposer her

Find en sovepose her:

En sovepose skal være varm og åndbar

Får du gæster? Køb en luftmadras med indbygget pumpe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.