En Gerber kniv har mange anvendelsesmuligheder

En Gerber kniv er et godt værktøj (foto: eventyrsport.dk)
En Gerber kniv er et godt værktøj (foto: eventyrsport.dk)

Der er mange situationer, hvor det er rart at have en ordentlig kniv. Hvis man er spejder, er det selvfølgelig et must at have en skarp kniv, der kan snitte i træ og skære reb over. Det er ikke sikkert, at man vil have en traditionel spejderkniv, da disse ikke er de mest velegnede til mange aktiviteter, og det er måske værd at lede efter en Gerber kniv af den grund. En Gerber kniv bliver lavet af det amerikanske firma Gerber, som har produceret kvalitetsknive og andre værktøjer som økser, spader og save siden 1930’erne. Med en Gerber kniv er man altså sikret en god kniv, der er bygget i gode materialer og med stolte traditioner i ryggen.

En Gerber kniv er et uundværligt stykke værktøj

Man kan få Gerber knive til alle formål og i mange modeller. Til jagt og fiskeri er det smart med en kniv, der har en indbygget krog til at trække indvolde ud, og til andre situationer kan det være smart med en foldekniv, der kan ligge sikkert i lommen. Uanset hvilket formål, du skal bruge din Gerber kniv til, kan du være sikker på at kunne finde den rigtige kniv til netop dig.

Køb en Gerber kniv til overlevelsesbrug

Hvis man ofte befinder sig i øde områder med langt til nærmeste menneske, kan det være rart med lidt ekstra sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude. Derfor kan man købe udstyr fra Gerber til at gøre det nemmere at overleve i vildnisset, hvis bilen skulle bryde sammen og mobilen løber tør for strøm. I samarbejde med den britiske tidligere jægersoldat og nuværende overlevelsesekspert Bear Grylls har Gerber lavet en serie knive og udstyr til overlevelse. Man kan blandt andet få en Gerber kniv med indbygget tændstål, så man altid har mulighed for at lave et bål, bare man har sin kniv med sig.

Se et udvalg af knive og find din næste Gerber kniv her

Se mere tilbehør til udelivet her:

Udstyr til vandreture og teltture

Kom i ly for regn og sol med en tarp, der er et simpelt telt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.