Cuba rejser kan laves efter dine drømme og ønsker

Få nye oplevelser med en rejse til udlandet

Cuba er et land, som kan være svært at beskrive, for det er helt unikt. Havannas smukke gadebillede og landets specielle historie, gør Cuba til et land, der skal besøges, og du kan heldigvis selv bestemme, hvordan rejsen skal foregå. Cuba er grundet sine mange solskinsdage en helårsdestination, og du kan derfor rejse dertil, når det passer bedst ind i din feriekalender.

Hvordan vil du bo under din rejse på Cuba?

Når du rejser til Cuba, bør du huske på, at det ikke er som at tage på ferie på en europæisk destination. Bygningerne kan være slidte, og det er ikke ligesom de standarder, du kender. Dette er dog blot en del af Cubas charme, og du skal derfor se det, som en del af oplevelsen, og hvis du ønsker en fuld og autentisk oplevelse af Cuba, så kan du overnatte på Casa Particular, som er den cubanske udgave af Bed and Breakfast. Du bor her privat, hvorfor du med denne overnatningsform får lov til at opleve et autentisk cubansk familieliv med alt, hvad det indebærer. Stederne er dog altid udvalgt af rejseselskaberne, hvorfor du ikke behøver frygte, hvad du kommer ud til. Du kan naturligvis også opleve Cuba ved at overnatte på hoteller, hvor charme og historie er gennemgående.

Du kan selv bestemme, hvordan din Cuba rejse skal se ud

Har du planer om at skulle til Cuba med din kæreste, eller din mor, eller måske alene? Uanset hvordan du har tænkt dig at rejse, så findes der en tur til Cuba, der passer til dig. Cuba kan nemlig sagtens opleves på egen hånd, men der er også mulighed for at få en dansk rejseleder tilknyttet. Ved at benytte sidstnævnte mulighed får du al glæden ved at rejse, mens du undgår alt bøvlet, som følger med planlægningen. Du kan således komme til Cuba på dine præmisser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.