Brug en lækker duffel bag til dit sportstøj

En super taske (foto: eventyrsport.dk)
Perfekt til hverdag og sport (foto: eventyrsport.dk)

En duffel bag kom først frem i 70’erne, hvor den var det hippeste hippe til sportsfolket, fordi den var enkel og kunne produceres forholdsvist billigt og samtidig kom i modens smarteste farver og mønstre. Den findes nu og i mange moderne varianter. Den er stadig ikke speciel dyr og er smart og nem at bruge som sportstaske.

En duffel bag er en pølseformet sportstaske med to hanke i. Den er rund og ikke stiv. Der er altså ingen reel bund i den. Dette betyder, at den hurtigt kan klappes sammen og gemmes under sengen, når den ikke bruges. Har man lidt i tasken, så fylder den heller ikke så meget.

En duffel bag som weekendtaske

Ud over at bruge en duffel bag til dit sportstøj, så kan du også bruge den som weekends taske. Den er nem lige at tage med og have sine ting i. På sammen måde som med sportstasken, så fylder de ikke meget, når du ikke har så meget i tasken, og hvis du pakker dine ting ud, når du frem, så kan du hurtigt rulle tasken sammen og gemme den væk.

Her finder du en duffel bag

Der findes duffel bags i mange varianter og du kan få dem hus mange forskellige forhandlere. For tiden er de meget populære hos også de store sportshuse, fordi de har et retro snit over sig. Derfor finder du mange sports duffel bags. Der findes dog også de klassiske og du kan også få nogle store varianter, der er særligt gode på længere turer.

Du finder duffel bags i mange varianter hos Eventyrsport. De har både fysiske butikker, som du kan besøge, men du kan også starte med at kigge ind forbi deres webshop. Her finder du alt til den aktive mand eller kvinde.

Find nogle gode praktiske tasker her:

En rejsetaske bør opfylde den specifikke rejses behov

Toilettasker til store og små rejser

One thought on “Brug en lækker duffel bag til dit sportstøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.